Aarhusklinikken

AarhusKlinikken er et fællesskab, som fast består af Lars Schusterog René Guldberg.

AarhusKlinikken er et behandlerfællesskab, vi har skabt for at kunne forene forskellige behandlingsmetoder, og forskellige anskuelser på et givent symptom.

Vi har alle en solid uddannelse inden for akupunktur og kinesisk medicin og det er fundamentet for alle vores behandlinger, dog uden at vi ser os bundet af bestemte behandlingsmetoder. Vi udfører den kombinerer af behandlingsmetoder vi finder er det rigtige at anvende i hver enkelt tilfælde.

Derfor kan AarhusKlinikken tilbyde en bredere vifte af løsningsmuligheder end hvis vi havde behandlet på enkeltklinikker. For øjeblikket har vi følgende behandlere i klinikken:

Aarhus Akupunkturskole

AarhusKlinikken har fra slutningen 2015 indgået et samarbejde med Nicholas Garner, fra Københavns Akupunkturskole, som et resultat af dette samarbejde har vi i fællesskab skabt Aarhus Akupunkturskole, der starter sit første akupunkturhold i januar 2016.

Aarhus Akupunkturskole er en del af København & Aarhus Akupunkturskole, der er en af de 3 skoler i Danmark der er godkendt af Praktiserende akupunktører og giver adgang til den Europæiske akupunkturforening ETCMA

I den forbindelse med skolen er der en elevklinik, hvor man til nedsat pris vil kunne modtage akupunkturbehandling af de studerende under supervision af en erfaren akupunktør.

Liv i klinikken

Derudover danner klinikken center for en række events, hvor både interne og eksterne holder foredrag og kurser.

AkupunkturKlinikken holder sociale og faglige møder for uddannede akupunktører.