Akupunktur-uddannelsen

Københavns akupunkturskole tilbyder landets stærkest faglige og mest alsidige akupunkturuddannelse. Lærerkapaciteterne er på højeste niveau i Danmark, og undervisningen er levende og medrivende. Når du tager denne uddannelse, gennemgår du ikke kun en faglig og håndværksmæssig udvikling, du gennemgår også en personlig udvikling.

Karrieremuligheder

Med denne uddannelse øger du dine karrieremuligheder betydeligt. Over 80 procent af tidligere studerende på skolen er i dag beskæftiget med akupunktur på egne privatklinikker, i sundhedscentre/klinikker, på hospitaler, i lægepraksis og mange andre steder.

Klassisk og moderne akupunktur

Vi anskuer akupunktur som en helhedsorienteret kundskab om energier og helbred. Denne kundskab kombineres i undervisningen med vestlig medicinsk viden, så du lærer at mestre akupunkturen fra flere vinkler. Dette giver dig en dybere og bredere forståelse af faget.

En praktisk uddannelse

På skolen vægtes den praktiske del af dette fine håndværk meget højt, så du allerede fra dag 1 begynder at omdanne den teoretiske viden til brugbar praksis. Dette gør dig stærk i undersøgelse, diagnosticering og behandling, og betyder du vil føle dig tryg når du arbejder med nålene, samtidig med at din lyst til at behandle med akupunktur hurtigt skærpes. Akupunktur kan desuden kombineres med øvrig behandling.

Skolens egen praktik-klinik

Skolen har egen praktik-klinik på AarhusKlinikken. Dette giver dig mulighed for selv at behandle klienter på klinikken. Behandlingerne foregår under professionelle omstændigheder med kyndige akupunktører som supervisorer.

Undervisning på hverdage i dagtimerne

Al undervisning foregår i dagtimerne. Der er undervisning fredag-lørdag 1 – 2 gange om måneden. Dette gør at du stadig kan passe dit arbejde ved siden af uddannelsen. Læs mere om uddannelsens indhold.

Internationalt anerkendt uddannelse

Akupunktur-uddannelsen lever op til kravene for momsfritagelse, RAB registrering og er godkendt af foreningerne Praktiserende Akupunktører og Danske Akupunktører samt den europæiske akupunktur forening ETCMA (European Traditional Chinese Medicine Association) om kontinuerlig udvikling af uddannelses-niveauet i Danmark.

Informationsmøde

Vi holder jævnligt informationsmøder, hvor du er velkommen til at komme ind og høre mere om uddannelsen og møde underviserne samt se lokaler og faciliteter.

Book et møde med os på mail@kbh-aku.dk eller tlf. (+45) 41 28 37 10 / (+45) 39 43 39 39 / Lars (+45) 42 21 88 88