Aarhusklinikken

AarhusKlinikken er et fællesskab, som fast består af Lars Schuster, Jan Nørmark og René Guldberg.

AarhusKlinikken er et behandlerfællesskab, vi har skabt for at kunne forene forskellige behandlingsmetoder, og forskellige anskuelser på et givent symptom.

Vi 3 partnere og initiativtagere har alle en solid uddannelse inden for akupunktur og kinesisk medicin og det er fundamentet for alle vores behandlinger, dog uden at vi ser os bundet af bestemte behandlingsmetoder. Vi udfører den kombinerer af behandlingsmetoder vi finder er det rigtige at anvende i hver enkelt tilfælde.

Derfor kan AarhusKlinikken tilbyde en bredere vifte af løsningsmuligheder end hvis vi havde behandlet på enkeltklinikker. For øjeblikket har vi følgende behandlere i klinikken:Fysioterapeut Flemming Andry , Akupunktør Louise Clemann & kosmetisk behandler Munna Hoffmann-Jørgensen

 

Aarhus Akupunkturskole

AarhusKlinikken har fra slutningen 2015 indgået et samarbejde med Nicholas Garner, fra Københavns Akupunkturskole, som et resultat af dette samarbejde har vi i fællesskab skabt Aarhus Akupunkturskole, der starter sit første akupunkturhold i januar 2016.

Aarhus Akupunkturskole er en underafdeling af Københavns Akupunkturskole, og bærer de gode læringsmetoder og traditioner videre i Aarhus.

I den forbindelse vil der blive oprettet en elevklinik, hvor man til nedsat pris vil kunne modtage akupunkturbehandling af de studerende under supervision af en erfaren akupunktør.

Liv i klinikken

Derudover danner klinikken center for en række events, hvor både interne og eksterne holder foredrag og kurser.

AkupunkturKlinikken holder sociale og faglige møder for uddannede akupunktører.